“Am intrat la montat de duminica seara. E o armata de oameni aici care lucreaza la punerea in picioare a uriasei scene Liberty Parade. Se munceste la foc aproape continuu, de la 7 dimineata pana la 2-3 in noapte si o sa o tinem asa pana vineri, cand se fac probele de sunet si lumina. O sa fie spectaculos, un adevarat show tehnic si de muzica”, povesteste, direct de pe Liberty Parade Arena, Catalin Davidescu de la Five’s International, producatorul tehnic al evenimentului.

Liberty Parade trage tare ca totul sa fie impecabil pe 19 iulie, ziua cand inca o editie Liberty Parade, cea de-a noua, isi va intinde vibratiile peste Marea Neagra. Parada house va incepe la ora 17:00 in Olimp, de unde cele 3 camioane cu DJ, muzica si oameni vor pleca la pas catre Saturn.

Aproape 4 ore de nebunie vor tine statiunile ocupate, pana pe Liberty Parade Arena. Vor mixa in camioane Christian Green, Liviu Hodor, Vika Jigulina, Paul Damixie, Vali Barbulescu, Liquid, Emil Lasaria, NTFO, Vlad Oltean si Lucian Barbulescu, arata un comunicat.

La scena, boxele se baga in priza la ora 20:00, cu DJ Andi la butoane. Vor urma Allen, Optick, Vali Barbulescu si Pagal, alaturi de Carl Kennedy, Dennis Ruyer si Dirty South, pana la 6 dimineata. Cand multimea va prinde, inca o data, soarele rasarind in ritmul muzicii.