Cele doua formatii vor sustine cate un concert la Green Hours in zilele de joi, 17 iulie si sambata, 19 iulie. Chitaristul Jamek, impreuna cu trupa sa, va interpreta un „jazz foarte comunicativ, energic şi modern, marcat de elemente ale folclorului polonez si mondial". Excentric Blues Band vine la Green Hours tocmai din nordul Moldovei.

Jarek Smietana Quartet in drum spre Festivalul de Jazz de la Garina concerteaza in Gradina Green. Considerat inclusiv de Jazz Forum cel mai mare chitarist de jazz al Poloniei si unul dintre cei mai mari din Europa, Jarek, impreuna cu quartetul sau va interpreta un „jazz foarte comunicativ, energic şi modern, marcat de elemente ale folclorului polonez si mondial".

Concertul va fi organizat cu sprijinul Institutului Polonez din Bucuresti. Incepand cu ora 20, vei putea asculta o mostra de jazz polonez cu Jarek Smietana - chitara, Pawel Tomaszewski - pian, Yaron Stavi (UK) - bass si Adam Czerwinski - baterie.

Excentric Blues Band ajunge pentru prima oara in Bucuresti, in Gradina Green. Veniti tocmai din Nordul Moldovei, de prin jurul Iasului, grupul de muzicieni pe care ii vei auzi (intre care exceptionala voce a lui Iulian Canaf!) vor prezenta blues negru si soul, ca la mama America acasa.

Urmareste-i sambata, de la ora 20, pe Iulian Canaf - voce, Florin Romanescu - chitara, Tudor Amarandei - clape, Eduard Taras - bass si Andrei Petrila - baterie.

Pretul unui bilet pentru fiecare concert este de 15 lei.