Against All Odds: Asa as descrie experienta Metallica 2008... In ciuda ploii torentiale, in ciuda stadionului putin generos pentru fanii Metallica, in ciuda scenei absolut saracacioase, a ecranelor care au functionat cu intarziere, din Cotroceni a rasunat ecoul unei multimi nostalgice care si-a retrait tineretea la o intensitate nebanuita.

Am vazut un public efervescent, un ecou fidel al intregului repertoriu care a rasunat prin zeci de mii de voci catre un cer plumburiu.

Pentru toti cei care se intreaba cum au abordat cei de la Metallica publicul roman, eu care am fost la aceeasi Metallica si la Rock Am Ring – Nurburgring 2008, vin si va spun: la fel. La fel ca pe cel din Germania, unde au concert in fiecare an. Profesionist! Si dovada cea mai clara a faptului ca au stiut ca aici vor gasi un public format a fost playlistul... Ceea ce ne-a lipsit a fost profesionalismul nemtesc si logistica lor. „Sad but true”!

A fost ploaia un impediment? Categoric nu... Cine ar fi venit ca fapt divers a renuntat, berea nu a reusit sa invinga ploaia si mrejele s-au disipat, singurul afrodiziac a fost muzica... Un concert care a rasunat filtrat prin miliarde de picuri de ploaie „Oh Please God Wake me!”

Descatusati de conveniente, eliberati de proprile granite ne-am recunoscut complicitatea la marele compromis al vietii...

„Master of Puppets I'm pulling your strings

twisting your mind and smashing your dreams

Blinded by me, you can't see a thing

Just call my name, `cause I'll hear you scream

Master „

24.000 de voci au cutremurat stadionul, lasandu-l pe Hetfield aproape mut. Romanii au dat in vileag marea drama a tranzitiei spre coruptie.

De ce e greu sa rostesti ?!

Justice Is Lost

Justice Is Raped

Justice Is Gone

Pulling Your Strings

Justice Is Done

Seeking No Truth

Winning Is All

Find it So Grim

So True

So Real

E lumea in care incercam sa traim..

Dar muzica ne-a trasnformat in pasari Phoenix si...”Nothing Else Matters”...