"American Woman" si "I want to get away" au facut senzatie la Bucuresti. Cantaretul american Lenny Kravitz a arat celor peste 15.000 de spectatori stransi pe stradionul Cotroceni din Capitala ce inseamna o "revolutie a iubirii", prin muzica.

Kravitz a intrat pe scena acompaniat de trupa sa la ora 21:15 si a dat startul concertului cu piesa „Bring It On“, de pe cel mai recent album, "It's Time For Love Revolution“. Imbracat intr-un costum negru si cu chitara in mana, artistul i-a salutat pe cei prezenti si i-a invitat pe spectatori sa tina ritmul hitului "Dig In".

La primul dialog cu publicul, artistul a incercat o gluma in stilul lui David Coverdale (Whitesnake), facand confuzie intre Romania si Ungaria. "Este prima data cand ma aflu aici si am vrea sa va multumim ca ne-ati primit in tara voastra. Speram ca aceasta sa fie doar prima dintr-o lunga serie de vizite, pentru ca avem nevoie de Ungaria pentru o revolutie a iubirii", a spus Lenny, starnind fluieraturi si huiduieli din partea publicului.

"Ce este? Ce am facut?", a intrebat artistul, cu un zambet teatral pe fata. "Ah, shit. Romania! Asa e!", a spus artistul, incercand sa-si corecteze "greseala". "Stiu unde sunt! Avem nevoie de Ro-ma-ni-a pentru Love Revolution".

Concertul a continuat cu o piesa din 1991 - "It Ain’t Over Till It’s Over“. "Sa ne intoarcem la anii ’70-’80“, a spus artistul, care a condimentat o melodie de pe noul album cu refrenele din piesele "Another Brick In The Wall“ a trupei Pink Floyd si "Billie Jean“ a lui Michael Jackson.

A urmat "I'll Be Waiting", cel mai cunoscut single de pe noul album al artistului care a starnit ropote de aplauze. Kravitz s-a asezat la pian si a interpretat acordurile de final ale piesei. A urmat o schimbare de ritm, piese precum "American Woman", "I want to get away" sau "Again", fiind fredonate de toti spectatorii. Chiar si cei din tribune care au ascultat cuminiti melodiile lui Lenny s-au ridicat sa danseze.

Dupa ce a transmis un mesaj de dragoste si pace, Kravitz a coborat in public si a dat mana cu spectatorii care l-au urmat pana in tribune. Artistul a urcat pe acoperisul cabinelor oficiale de la stadion, de unde a salutat din nou multimea stransa la show-ul sau. Intorcandu-se pe scena, el a mai spus doar "Romania ... Love Revolution" si a iesit in culise.

A revenit insa la bis pentru o ultima piesa, emblematica "Are You Gonna Go My Way" care i-a facut pe toti sa vibreze. S-a retras de pe scena nu inainte de a mai multumi inca o data publicului.

Cu un stil inconfundabil, imbinand original influente soul, funk, reggae, hard rock si folk, Lenny Kravitz a aratat ce inseamna o revolutie a iubirii. Prin turneul "Love Revolution" artistul american isi promoveaza noul album lansat in luna februarie si care se bucura de un adevarat succes atat in Statele Unite cat si in Europa.

Dupa concertul de la Bucuresti, Lenny Kravitz va sustine o noua reprezentatie la Sofia (Bulgaria), pe "Academic Stadium".