Nouvelle Vague revine la Bucuresti pentru un nou regal de „french bossa-nova"! Dupa succesul inregistrat anul acesta in cea de-a doua zi de B'ESTFEST, celebrul grup de muzicieni francezi va reveni in toamna in Romania. Spectacolul va avea loc pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in data de 22 noiembrie.

Tradus prin „new wave" in engleza si „bossa nova" in portugheza, numele trupei are drept origini noul val al cinematografiei franceze din anii '60 si miscarea de revitalizare a chanson-ului traditional. Avand ca sursa de inspiratie muzica punk si post-punk, alaturi de curentul new-wave, grupul Nouvelle Vague a fost infiintat de producatorii francezi Marc Collin si Olivier Libaux, care i-au recrutat mai apoi pe Anaïs Croze, Camille Dalmais, Phoebe Killdeer, Mélanie Pain si Marina Céleste.

In 2004, Nouvelle Vague a debutat in Europa cu albumul omonim, un an mai tarziu LP-ul aducandu-le succesul si dincolo de ocean, in Statele Unite. Cel de al doilea material discografic, „A Bande a Part", a fost lansat in 2006, urmat in 2007 de „Coming Home". Vara aceasta, trupa a impresionat publicul B'ESTFEST cu un show de exceptie, reinterpretand intr-un mod original hituri celebre precum "Love Will Tear Us Apart", "Too Drunk to Fuck", "Blue Monday", "Friday Night, Saturday Morning".

Biletele pentru concertul Nouvelle Vague urmeaza a fi puse in vanzare in perioada urmatoare, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro.

Nouvelle Vague la B'ESTFEST