La Sziget au venit peste 350.000 de oameni pentru Jamiroquai, Iron Maiden, Kaiser Chiefs, Alanis Morissette, Sex Pistols, Roisin Murphy, Apocalyptica sau R.E.M. Peste jumatate dintre aceste nume au cantat in fata a cateva zeci de mii de spectatori romani in aceasta vara, insa atmosfera specifica Szigetului a reusit sa stranga la un loc sute de mii de oameni cu cele mai diverse gusturi muzicale.

La Sziget au fost de toate pentru toti: concerte de blues, jazz, rock, electro si hip-hop. Dar nu doar asta i-a atras pe fanii Sziget (cei care au "state vechi" si-au tatuat pana si sigla festivalului). Nu doar asta, ci atmosfera relaxata care iti permite sa faci cam orice: de la concursul "Cine canta cel mai tare" si petrecerea germanilor, a irlandezilor sau a englezilor, pana la vizionari de filme, expozitii, piese de teatru, ateliere de creatie care folosesc materiale reciclabile si lista poate continua.

Festivalul s-a incheiat la inceputul acestei saptamani, luni, 18 august, dupa sapte zile de distractie. Gusta putina atmosfera de Sziget din galeria de imagini (fotografii de Dan Mandiuc).

Party Arena la Sziget 2008