Audio Bullys si Birdy Nam Nam vin in Romania pentru prima oara, la invitatia organizatorilor de la ElectroFish, pe 29 august, la Arenele Romane. Organizatorii au luat in considerare pentru acest eveniment atat genul concertului, cat si sezonul cald, motiv pentru care acesta va fi primul concert din Romania la care apa va fi distribuita in mod gratuit.

Audio Bullys(UK) si Birdy Nam Nam(FR) sunt doua trupe de muzica electronica cunoscute si publicului roman. Cei dintai sunt de fapt Simon Franks si Tom Dinsdale, doi englezi care au facut valuri cu melodia “Shot you down”, renumita de pe coloana sonora a filmului Kill Bill pentru vocea lui Nancy Sinatra. Francezii Little Mike, DJ Pone, DJ Need si Crazy B sunt renumiti pentru utilizarea platanelor pe post de instrumente muzicale.

Televiziunea on-line Happy Fish si-a creat o sub-ramura, ElectroFish, care isi propune sa aduca in tara nume cunoscute ale muzicii electronice. Celor doua trupe principale li se vor alatura Gojira, Zicu & Ufe, iar proiectiile vor fi realizate de Vali Chincisan.

Audio Bullys - "Gimme that punk"

Birdy Nam Nam - "Violons"