O degustare cu poveste, sambata, la Targul Taranului Roman. Carnat traditional de Bucovina, jambon traditional de Bucovina, carnat cu busuioc, specialitate din pulpa de porc impletita, pulpa de vitel umpluta, muschi de porc impanat cu piept de pui de casa, muschi semicrud de vitel, piept de porc umplut, pulpa de miel la cuptor cu rozmarin in bait de vin alb, pastrama de porc sunt cateva din produsele traditionale ce vor fi aduse de Ion Taran Baciu la Targului Taranului Roman din Piata Amzei.

Micul producator de produse traditionale din carne, vine din Bucovina, comuna Fundu Moldovei, pentru a se intalni cu publicul, sambata, 6 septembrie, la ora 11:00.

La vanzare, produsele sale de carne bucovinene au dat nastere intotdeauna la cozi serioase, cumparatorii fiind incantati de produsele oferite.

Targul Taranului Roman organizeaza periodic evenimentul Ziua Producatorului Traditional, o actiune in care chiar producatorul este cel care isi prezinta produsele, stand de vorba cu publicul, povestind si dezvaluind secretele produselor sale si demonstrand astfel care este puterea traditiei: gust bun, prospetime, originalitate.

Ziua Producatorului Traditional este o manifestare prin care organizatorii sustin micii producatori de produse traditionale.