Pe strada, prin pasaje, la metrou sau in majoritatea autobuzelor, femeile au oportunitatea de a fi zilnic agatate. Ca doar asta isi doresc ele cel mai mult, nu, baieti? CE BINE! Nu e necesar sa fii frumoasa, nici ingrijita, nici macar curata, ba chiar ai putea avea o mica cocoasa... tot vei fi abordata, norocoaso!

Zonele centrale sunt bune. Daca n-ai bani sa stai in centru, ramai totusi aici si fa tot ce-ti sta in putinta sa nu te indepartezi. Eu am fost atat de nesabuita incat sa ajung pana la Piata Sudului zilele trecute, ceea ce nu va recomand. Daca locuiti in zona va trebui sa va teleportati pana acasa.

De cum am ajuns, l-am zarit in toata splendoarea-i: mitocanul-de-gura-de-metrou, pe care, daca ai norocul sa-l intalnesti singur, se va rezuma sa te fluiere. Dar principala lor trasatura, ca specie, este, pe langa scuipatul cojilor de seminte, umblatul in haita, unde se manifesta printr-o gama variata de mitocanii. Daca nu ii privesti, ii instigi. Daca te uiti inspre ei scarbita, ii frustrezi. Daca le raspunzi, ii incurajezi. Oricare ar fi atitudinea pe care ai adopta-o, ea nu va da roade si ei vor persevera.

Asa se face ca la inceput au fluierat, dupa care au urmat textele de rigoare ("hei, beibi", "papuseeea!", "singurica, pisi?" etc.) si ulterior, vazundu-se ignorati, s-au exprimat cum stiu ei mai bine: "Faaa!". Deci niste tipi oarecum instabili emotional. Nu inteleg cum, desi sufera de bruste schimbari de sentimente, sunt totusi niste tipi atat de stabili, fermi si de nestramutat in convingerea lor ca vreodata, in cincisprezece mii de eternitati, o femeie se va opri si le va spune: "Stii, abordarea ta macio m-a impresionat. Esti idolul femeilor. IA-MA!".