Meniuri pe baza de lapte uman intr-un restaurant din Elvetia
"Cei mai multi dintre noi am fost alaptati, asa ca de ce nu am include acest fel de lapte in alimentatia noastra?", se intreaba Hans Locher, care a devenit cel mai controversat patron de restaurant din Elvetia.
Locher a postat anunturi, in cautarea unor donatoare de lapte, arata The Telegraph. "Am incercat laptele de mama pentru prima oara atunci cand s-a nascut fetita mea. Poti sa gatesti cu el niste feluri de mancare chiar delicioase. Trebuie insa amestecat mereu cu putina frisca batuta, ca sa i se pastreze consistenta", a spus acesta.
Reprezentantii Autoritatii pentru Siguranta Alimentelor au fost initial debusolati de faptul ca legislatia locala nu include nicio referire la folosirea laptelui uman. Nu le-a fost prea clar daca Locher poate fi amendat sau nu pentru specialitatile pe care le gateste.
"In legislatie, oamenii ca si producatori de lapte nu sunt specificati in niciun fel. Nu se afla pe lista speciilor aprobate, precum vacile sau oile, dar nici pe cea a speciilor interzise, precum maimutele", a spus Rolf Etter, reprezentant al Autoritatii.

România și trenurile internaționale - O istorie de 130 de ani, de la trenurile ce parcurgeau peste 3.000 de km până la rutele mult mai scurte din prezent
Walker, Texas Ranger, se întoarce! / Vești bune pentru fanii Indiana Jones / Noi dovezi despre formarea găurilor negre supermasive
VIDEO Rusia, o viață în exil: Copiii Gulagului se luptă de 30 de ani pentru a reveni acasă
Sorin Cîmpeanu, invitat în studioul HotNews.ro de la ora 18,00. Realizator - Mona Hera
VIDEOINTERVIU/ Beneficiile pe care le pot acorda firmele angajaților anul acesta, dacă au posibilitatea, explicate de Cristian Rapcencu. De la cei 400 lei din telemuncă, la decontarea concediilor și cei 1.500 lei pentru creșă sau gradiniță/ Cum se poate deduce întregul cost cu casele de marcat
http://tagesschau.sf.tv/nachrichten/archiv/2008/09/17/schweiz/restaurant_verzichtet_auf_muttermilch_menues