Trupa Depeche Mode a anuntat ca va reveni in Romania in primavara lui 2009, la trei ani de la show-ul istoric sustinut pe stadionul national din Bucuresti. Organizat de Emagic, concertul Depeche Mode din 2009 va avea loc in data de 16 mai, in Parcul Izvor din Capitala, de la ora 20.00, informeaza site-ul organizatorilor.

Pe 6 octombrie, Depeche Mode (Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher) au anuntat noul turneu mondial, „Tour of the Universe 2009”, primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion. Turneul va cuprinde 28 de orase din 22 de tari si va debuta la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai, Bucuresti fiind prima capitala din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita in cadrul turneului, in data de 16 mai.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor fi puse in vanzare incepand cu 27 octombrie, atat online pe www.myticket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta. La cererea trupei, in perioada 20 – 26 octombrie, membrii fan-club-ului Depeche Mode vor putea achizitiona in avans bilete, de pe pe site-ul www.myticket.ro.

Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 28 de ani si insumeaza 11 albume de studio, vandute in peste 75 de milioane de exemplare in toata lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii. In prezent, trupa lucreaza in New York la un nou material, cel de-al doisprezecelea album Depeche Mode, ce va fi lansat in aprilie 2009.

"John the Revelator" live