Sambata, 4 octombrie, trupa "Marfar" si-a sustinut concertul saptamanal In Coyote Cafe. Au incins spiritele, au instigat lumea la dans si alcool si mai presus de toate, au cantat de exceptie. Au preluat cu succes muzica de la Pink Floyd, Elvis Presley si pana la Madonna.

Cantarea era programata la ora 22, dar cum timpul este o notiune relativa, a inceput in jurul orei 23:30, caci Florin Ristei (solistul) inca isi cauta loc de parcare la 23:00 (informatie de backstage). Show-ul de inceput a cuprins "Unchain my heart", "Don't go breaking my heart" si "Walking in Memphis", astfel incat la "Twist and shout" multimea deja se invartea si urla.

Adevarat ca ospataritele sunt tare simpatice cu tichiile lor de cowgirls, dar risti ca shot-ul de tequila, in loc sa se unduiasca molcom prin esofag, sa-ti fie trantit in poala. Nu stiu daca e o chestiune de profesionalism, exercitiu sau echilibristica. Localul este prea putin accesibil pentru impiedicate si recunosc ca si eu as fi daramat vreo doua daca nu zaream la un moment dat o tava cu beri care plutea deasupra ringului de dans. Ringul fiind de regula in jurul mesei, pe ea, dedesubt, in fata scenei, a baii sau la intrare, ca doar acolo nu se calca lumea pe picioare.

Incetezi sa-ti pese ca pantofii tai albi arata de parca ar fi fost calcati de tractor si mai asculti niste muzica. Florin, fostul solist de la "Amicii", desi iti da impresia de "Ea este Dana, colega mea/ Si vreau diseara sa ma plimb cu ea", are ambitus vocal, prezenta scenica si canta la fel de bine la chitara si vioara. Ba chiar si la percutie, la un moment dat. Partenera lui de "voce" cu nume parca predestinat, Tonina Tarnosche, se descurca la fel de bine, plus ca are tate si arata bine, daca va intereseaza, baieti.

Multumita celor patru momente artistice si pauzelor dintre ele, aerul devinea respirabil pentru douazeci de minute, cu totii ne asezam si sorbeam epuizati din apa plata/bere/tequila, iar ospataritele deveneau deodata fericite si zburdau printre mese, fara expresia faciala schimonosita de "inca putin, pardon, ah, sper ca iese la spalat".

Vestea buna pentru cei care i-au ratat este ca vor concerta din nou la Coyote Cafe (Calea Victoriei, nr. 48) azi, 9 octombrie, si este la fel de buna si pentru cei care au mai avut oportunitatea de a-i auzi, caci show-ul este cu siguranta unul la care sa te intorci cu placere, gratie atmosferei rock'n'roll si a repertoriului variat. Ah, si sa nu va luati incaltaminte din material textil sau in culori pastelate.