Lungmetrajul independent "Elevator" va putea fi vizionat in trei proiectii la EuroCinema - Tinerimea Romana (linga Podul Izvor, vis-a-vis de Teatrul Bulandra) in weekend-ul 17-18-19 octombrie, in fiecare seara, de la ora 18:00 si 20:00. Filmul este distribuit de Asociatia Film Romania.

"Duceti-va si vedeti Elevator si pe urma stam de vorba." (Cristian Tudor Popescu)

O productie low-budget in format digital, "Elevator" spune povestea a doi adolescenti, un baiat si o fata, care vor sa se izoleze de lume pentru un timp si incearca o escapada romantica intr-o fabrica parasita de la marginea orasului.

Situatia devine insa dramatica atunci cand cei doi raman blocati in liftul de marfa, fara semnal la telefon, fara apa si mancare si fara nimeni in jur sa-i auda.

Avand in distributie pe Cristi Petrescu si Iulia Verdes, "Elevator" a fost realizat de Gabriel Pintilei (scenariu, co-productie, casting), Ada Milea (muzica), Florin Piersic Jr. (consultant tehnic post-productie), Alexandra M. Paun (productie), George Dorobantu (imagine, montaj, regie).

Premiat in Romania, Cehia si Australia

"Elevator" a obtinut anul acesta „Premiul pentru debut in filmul romanesc” la Festivalul International de Film Transilvania, „Fresh Generation Award” la Fresh Film Fest (Cehia) si „Audience Feature Choice Award” la Auburn International Film Festival (Australia).

Echipa filmului va fi prezenta la finalul fiecarei proiectii pentru o discutie cu publicul.

Trailer "Elevator"