Dupa ce a cantat cu Gorillaz sau Amon Tobin, artistul canadian Kid Koala vine la Bucuresti pentru a doua oara, informeaza Feeder. Daca iti plac experimentele muzicale si glumele bune, mergi sa-l vezi pe Kid Koala in club Gaia, pe 12 noiembrie.

Artistul este cunoscut nu doar pentru umorul sau, ci si pentru tehnica unica prin care prelucreaza sunetul platanelor, scotand din ele tonalitati de saxofon sau trompeta. Asadar, cand ai ascultat ultima oara un DJ care creeaza jazz la platane?

Concertul va incepe la ora 22 cu un warm-up, insa lista artistilor din deschidere nu a fost inca anuntata oficial. Biletele vor fi puse in vanzare saptamana aceasta si pot fi achizitionate online, pe www.myticket.ro, sau direct de la sediul clubului Gaia (str. Banul Antonache, nr. 41, Bucuresti), conform organizatorilor. Pretul biletelor este de 35 de lei - cumparate online sau de 50 de lei, daca sunt luate de la intrare.

Kid Koala se afla la al doilea concert in Romania, primul fiind sustinut tot la Bucuresti, in 2005. Artistul a inceput sa cante in 1996 si de atunci a lansat 3 albume: "Carpal Tunnel Syndrome" (2000), "Some of my best friends are DJs" (2003) si "Your mom's favorite DJ" (2006).

A cantat in deschiderea unor concerte Beastie Boys, Radiohead sau Bjork si a colaborat cu trupe precum Gorillaz sau Peeping Tom, trupa fostului solist Faith No More.

Kid Koala - "Drunk Trumpet"