The Light, primul cinematograf digital din Europa, isi va deschide portile pe 30 octombrie in noul mall Liberty Center. Bucurestenii sunt invitati sa viziteze spatiile cinematografului in cadrul unui program dedicat acestora.

"Toate salile vor fi deschise publicului, iar pe ecrane vom avea proiectii digitale care vor arata spectatorilor care sunt atuurile tehnologiei digitale in ceea ce priveste calitatea imaginii si a sunetului unui film. Proiectiile propriu-zise de filme vor incepe pe 31 octombrie", a declarat John Sullivan, partener The Light.

The Light este un complex care cuprinde 7 sali de cinema, un caffe-bar, spatii de tip lounge, precum si 2 sali de conferinte, toate incluse intr-un spatiu de 4000mp. Cafeneaua, barul si spatiile de relaxare, inclusiv separeurile prevazute cu plasme sunt adresate vizitatorilor care vin cu familia sau prietenii.

In primele saptamani, The Light isi asteapta spectatorii cu filme in proiectie digitala sau 3D, cum ar fi Hellboy II, Eagle Eye, Pineapple Express, Death Race, Kung Fu Panda sau Wanted. Spectatorii isi vor putea cumpara bilete nu doar la ghiseu, ci si online.