Concertul pe care Little Richard urma sa-l sustina pe 9 noiembrie, la Sala Palatului in Capitala, nu va avea loc. Starul urmeaza sa sufere o interventie chirurgicala care-l va impiedica sa-si onoreze o parte din angajamentele artistice din Europa, anunta organizatorii de la Events.

Little Richard urma sa suporte o interventie chirurgicala la sold la inceputul lunii septembrie pentru a fi in cea mai buna forma pentru turneul sau european din noiembrie. Din cauza faptului ca starea sa generala de sanatate nu ar fi permis efectuarea in deplina siguranta a operatiei, artistul si-a amanat interventia, la sfatul medicilor, pentru luna noiembrie, si va avea nevoie de sase sau opt saptamani de recuperare ulterioara.

Little Richard a transmis urmatorul mesaj fanilor sai din Romania:

"Dragi prieteni si fani,

Nu voi putea sustine concertul programat in Romania pe data de 9 noiembrie 2008. Din pacate, starea sanatatii nu-mi va permite acest lucru.

Daca totul merge bine (si sper sa-mi tineti pumnii!) sper sa avem o alta ocazie sa ne intalnim in viitorul apropiat, in luna martie a anului 2009,

Cele bune,

Richard"

Posesorii biletelor isi pot recupera contravaloarea biletelor de la casele de bilete de unde le-au achizitionat, pana pe data de 30 noiembrie. De asemenea, contravaloarea biletelor poate fi recuperata pe data de 9 octombrie, de la locatia preconizata a concertului, Sala Palatulul, in intervalul orar 18:30-20:30.

Persoanele care si-au achizitionat deja bilete pentru acest eveniment prin reteaua magazinelor Diverta isi pot recupera sumele platite pe bilet mergand la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele.

In cazul persoanelor care si-au achizitionat biletele de pe site-ul www.ticketpoint.ro, contravaloarea acestora va fi returnata automat pe cardurile de credit de pe care s-a efectuat cumpararea.

In cazul www.bilete.ro retururile se vor face conform comunicarii catre clienti si politicilor de retur ale www.bilete.ro. Informatii suplimentare la 021.311.93.23 sau office@bilete.ro

Contravaloarea biletelor mai poate fi recuperata de la locatia preconizata a concertului, Sala Palatului, pe data de 2 octombrie, in intervalul orar 18:30-20:30, cu conditia prezentarii biletelor achizitionate.