Zeci de batrani si copii au luat cu asalt, sambata dupa-amiaza, o masuta din Sala Radio a Capitalei. Aici, in mijlocul unui morman de flori primite cadou, Margareta Paslaru a dat autografe si a facut poze cu fanii veniti sa vada lansarea cd-ului "Bucuria de a canta".

"E iubita, foarte iubita doamna Paslaru, nu vedeti ce coada este?", remarca una dintre doamnele in varsta aliniate rabdator la coada, in asteptarea unui autograf. Pentru a fi imediat completata de un alt fan in etate: "E un om deosebit. S-a intors in tara ca sa faca atata bine pentru copii".

"Zana" da autografe
Foto: Hotnews

Unii si-au amintit momentele care ii leaga de celebra cantareata. "A fost iubita, este si acum iubita de popor. Domnule, tot asa tanara a ramas, frumoasa, tanara, iti dai seama acum 40 de ani cum arata. Eram la Mamaia, iar Margareta Paslaru canta la Melody Bar. Si apare Margareta, se aseaza pe treapta, intr-o lumina de reflector, albastra. Si a cantat Mio Cuore, melodie extraordinara. E, de atuncea nu pot s-o uit," s-a destainuit domnul Gheorghe.

Unul dintre cei prezenti a fost chiar coleg cu ea, pe vremuri. "Am cantat cu ea. O cunosc de cand avea 15 ani. Sper sa ma mai recunoasca. Ea isi cam dadea importanta cand era cantareata. Cerea, de exemplu, cand erau spectacole, sa-i fie trimisa masina acasa, s-o ia. Noi veneam cu tramvaiul... si ea venea cu masina", si-a amintit el, usor amuzat.

copiii au primit autografe "speciale"
Foto: Hotnews

Cunoscuta cantareata a fost vizitata si de fani... mai mici. Domnul Ionel si-a adus fiica la eveniment, dar a precizat ca "n-a venit s-o vada pe doamna Paslaru. I-am zis ca e zana cea buna din Veronica. Doar ca zana a mai imbatranit. Pentru ca toti oamenii tineri imbatranesc." Printre cei prezenti s-a aflat si un grup de elevi de clasa a 6-a, de la scoala nr. 6, din Buzau. "Am venit special s-o vedem pe zana", au precizat ei.

Desigur, nu putea sa lipseasca de la eveniment vechea prietena a Margaretei, Corina Chiriac. De asemenea, printre personalitatile care au venit sa o vada, s-a aflat si cel mai cunoscut comentator sportiv roman, Cristian Topescu.

Margareta Paslaru si Cristian Topescu
Foto: Hotnews

Nu au lipsit nici colectionarii: in timp ce domnul Mihai se mandreste ca are acasa toate discurile Margaretei, pe vinil, doamna Georgeta face colectie cu autografele cantaretei. Mai precis, poarta la ea un poster pe care Margareta Paslaru l-a semnat de sase ori de-a lungul anilor, prima oara in 1983.

autografe Margareta
Foto: Hotnews