Concertul trupei britanice va avea loc pe 19 decembrie, la Sala Polivalenta. Smokie va canta in premiera alaturi de orchestra 101 Viori, dirijata de Marius Hristescu. Smokie nu se afla la prima colaborare de acest gen, trupa concertand, in 1982, alaturi de orchestra Operei din Paris.

In cadrul evenimentului de la Sala Polivalenta, Smokie va interpreta piese precum “Living Next Door to Alice”, “Don't Play Your Rock'n'Roll to Me”, "If You Think You Know How to Love Me",„I’ll Meet You At Midnight”.

“Evenimentul se adreseaza in special persoanelor cu suflet tanar si este un concert pe care il vezi o data in viata. Surprizele pe care Smokie ni le-a pregatit pentru acest an vor demonstra inca o data valoarea legendarei trupe”, declara Pepino Popescu, organizatorul spectacolului.

Biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul Unirea – etaj 2, magazinul Muzica, Eventim (Reteaua Germanos), blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro, iar preturile variaza, in functie de categoria de loc, intre 100 Ron si 200 Ron.

Don't Play Your Rock'n'Roll to Me