Fashion House Outlet Centre, amplasat in cadrul West Park Militari, pe Autostrada A-1 la kilometrul 13, isi anunta deschiderea comerciala pe 5 decembrie, la ora 10:00, la timp pentru a putea oferi cea mai buna alegere pentru cumparaturile de Craciun. Dezvoltatorul Liebrecht & Wood Romania, impreuna cu operatorul GVA Grimley Outlet Services, au decis amanarea deschiderii comerciale a Centrului, anuntata initial pentru saptamana aceasta, informeaza un comunicat remis HotNews.ro.

Programul centrului este de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 21:00, precum si duminica, de la 10:00 la 20:00. Pentru vizitatorii care vor ajunge la locatie cu ajutorul transportului public, poate fi folosita linia RATB de autobuz nr. 236, care circula direct pana la sediul Centrului. Autobuzul opereaza intre centrul orasului si Fashion House din cadrul West Park Militari, zilnic intre orele 05:00 – 22:00. Se poate face si legatura cu linia 3 de metrou, la statia Pacii.

Operatorul de management al Centrului este GVA Grimley Outlet Services, o companie cu experienta solida in operarea centrelor outlet din intreaga Europa, dintre care sase in regiunea Central si Est Europeana.

Principiul fundamental care face din Centrele Outlet niste locatii comerciale speciale este faptul ca ele se axeaza pe vanzarea de produse de marca, de inalta calitate, provenind din colectii realizate de designeri internationali dintre cei mai apreciati, la preturi cu reduceri zilnice semnificative, situate intre 30% - 70% fata de pretul initial.

Fashion House Outlet Centre este primul Outlet Centre din Romania, in cadrul caruia unii dintre cei mai cunoscuti producatori mondiali de bunuri de marca isi vor deschide magazine, intr-o maniera perfect asemanatoare cu modul in care functioneaza in Europa si in Statele Unite.

Printre marcile de moda cele mai prestigioase care isi vor deschide magazine in cadrul Fashion House se numara: Adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi’s, Samsonite, Kenvelo, BSB, Kiltec si Diverta.

Liebrecht & WooD este dezvoltator de proiecte in constructii, operand in principal pe pietele din Polonia si Romania. Experienta anterioara a companiei include dezvoltarea a trei Centre Fashion House Outlet in Polonia – la Varsovia, Gdansk si Sosnowiec, langa Katowice. GVA Grimley Outlet Services opereaza toate Centrele Fashion House Outlet, precum si alte centre din Danemarca, Budapesta si Praga. In cursul anului 2009, compania va deschide un Centru Outlet la Sofia.