Cantaretul spaniol David Bisbal, cunoscut publicului pentru hituri ca Buleria si Corazon Latino, va fi prezent la Sala Palatului din Capitala, pe 11 decembrie, pentru a-si promova noul album, intitulat Premonicion. Evenimentul se anunta a fi un succes pentru organizatori, care au anuntat epuizarea biletelor VIP si a celor de la categoria 1.

In 2002, David Bisbal a fost unul dintre cei trei castigatori ai primei editii "Operation Triunfo", o emisiune-concurs foarte populara in Spania. Pana in acest moment, artistul a obtinut un premiu Latin Grammy la sectiunea "Cel mai bun tanar artist”, a vandut peste patru milioane de CD-uri si a obtinut treizeci de discuri de platina si zece de aur. Printre reusitele sale se numara si colaborarile cu artisti importanti din showbiz-ul mondial, precum Rihanna si Jessica Simpson.

Artistul isi va promova, in Romania, cel mai recent album, intitulat "Premonicion". Albumul a fost lansat in octombrie 2006 si contine 12 piese noi si 2 remixuri.

Biletele ramase au valori de 150, 200 si 300 de lei si se gasesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţiile de metrou Unirii 2, reţeaua magazinelor Diverta, reţeaua Carrefour şi online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.