Concertul artistei Helene Segara care trebuia sa aiba loc in data de 16 februarie 2009, la Sala Palatului, a fost anulat in urma unor diferende intre organizator si managementul francez. Returnarea biletelor se face la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate.

Anularea concertului a fost cauzata de anumite diferende aparute intre organizator si managementul francez. Pentru a nu afecta intreaga desfasurare si calitate a show-ului, Zetia Organisation a decis anularea spectacolului. Organizatorii au anuntat ca spectatorii care au cumparat bilete isi vor recupera banii. Returnarea biletelor se face la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate.

Cunoscuta pe plan international datorita colaborarilor cu artisti ca Andrea Bocelli si Laura Pausini, Helene Segara urma sa concerteze pe 16 februarie la Sala Palatului din Capitala, cu incepere de la ora 20:00. Concertul din Romania ar fi facut parte din turneul mondial de promovare a celui mai nou album al artistei “Mon pays c'est la terre”. Materialul cuprinde 15 melodii ce reiau teme folclorice si imnuri din lumea intreaga.

Helene Segara are la activ 10 ani de activitate muzicala si cinematografica si peste 10 milioane de discuri vandute. Primul album al artistei “Coeur de verre” a primit discul de platina, iar primul hit “Je vous aime adieu” i-a adus acesteia premiul Rolf Marbot 1997. Duetul cu tenorul Andrea Bocelli, “Vivo per lei”, i-a adus faima, depasind un milion de copii vandute.