Celebra artista a anilor '80, C.C. Catch va urca pe scena Salii Palatului, pe data de 11 aprilie, anunta organizatorii Project Events si Bestevent. Supranumita "Queen of continental discos", cantareata se va afla pentru prima oara in Romania.

Pe numele ei adevarat Caroline Catharina Muller, C.C. Catch s-a nascut in Olanda si s-a mutat in Germania la sfarsitul anilor '70. Si-a inceput cariera muzicala ca una dintre membrele trupei Optimal, dar nu a avut timp sa se consacre in acesta formatie.

In timpul unui concert care a avut loc la Hamburg, a fost remarcata de Dieter Bohlen, care a "provocat" toate succesele duo-ului Modern Talking. Acesta a convins-o pe Caroline sa-si schimbe numele in C.C. Catch si sa semneze un contract cu casa de discuri Hansa. "I can Loose My Heart Tonight" este single-ul cu care C.C. Catch a debutat in vara anului 1985.

Colaborarea dintre C.C.Catch si Dieter Bohlen a durat patru ani (pana in 1989) si a fost unul dintre cele mai de succes parteneriate muzicale din toate timpurile, concretizat in patru albume si 12 single-uri care i-au asigurat artistei faima internationala si renumele de "Queen of continental discos".

De-a lungul timpului C.C. Catch a lansat cinci albume ("Catch the Catch" - 1985, "Welcome To The Heartbreak Hotel" - 1986, "Like A Hurricane" - 1987, "Big Fun" - 1988, "Here What I Say" - 1989) si 11 Best Of -uri vandute in milioane de exemplare.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numara "I can Loose My Heart Tonight", "In the Backseat of Your Cadillac", "Soul Survivor", "Heartbreak Hotel", "Jump in my Car", "Strangers by Night" sau "Heaven and Hell". In prezent, hit-urile purtand semnatura C.C.Catch se numara printre cele mai remixate din lume, mai ales in Europa. DJ faimosi includ piesele in set-urile lor, amintind tuturor de nebunia disco a anilor '80.

Biletele vor fi disponibile in magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro.

C.C. Catch - Strangers by Night