Cu ocazia aniversarii sale, Bitza lanseaza pe CD albumul "Sufletul orasului". Evenimentul va fi marcat printr-un concert care se va desfasura pe 8 februarie, in Club Gossip. Printre invitati se numara Adrian Despot, Grasu XXL, Raku, Aforic, Carbon, Guess Who, Faibo X, Junky si Cedry2k. Pretul biletului este 25 lei si include un CD.

"Sufletul orasului" este cel de-al patrulea material semnat Bitza. Pentru concert vor exista doar 300 de bilete, cu tot atatea CD-uri. Accesul va fi permis dupa ora 20:00.

In 2004, s-a nascut un nou gen muzical in familia hip-hop-ului romanesc, prin aparitia pe piata a primului album de urban soul , “Sevraj” , semnat Bitza. Momentul a coincis cu debutul solo al artistului, a carui cariera incepea cu multi ani in urma, in urma colaborarilor cu nume consacrate ale rapului autohton. Genul urban soul a devenit elementul definitoriu pentru Bitza. “Urmatorul pas” si “Vorbeste vinul” au prins foarte bine si, inca de la aparitia lor, l-au consacrat pe Bitza ca identitate artistica.

Dupa “Sevraj” , care a fost un real succes de debut, a urmat, in 2005, cel de-al doilea album Bitza, “Sinuciderea unui inger”, prin care s-a cristalizat genul muzical, urban soul, promovat de artist. Dupa numeroase colaborari cu artisti din tara si strainatate, a aparut cel de-al treilea album, “Fapte Bune”.

Cel de-al patrulea material Bitza a fost lansat, in 2008, online. Pe site-ul oficial al artistului, fanii au discutat cu Bitza aproape doua ore si au putut sa descarce contra cost noul material discografic. Bitza a explicat ca in timpul sesiunii de chat au fost "citeva mii de intrebari care veneau fara oprire". Pentru "Sufletul Orasului", interpretul a colaborat cu Loredana, Adrian Despot, Raku, Dj Faibo X, Junky, Grasu XXL, Cedry2k, Aforic, Guess Who si Carbon. Albumul poate fi descarcat contra cost de pe site-ul www.bitza.ro.

Bitza se poate mandri cu primirea “Discului de aur” pentru materialul "Sinuciderea unui inger". Printre piesele cele mai apreciate ale artistului se numara “All star part I”, “Take me slow”, "Vorbeste vinul", "Zece degete", "Sinuciderea unui inger" sau "Urmatorul pas". De-a lungul timpului, Bitza s-a implicat in diverse campanii sociale, precum: “Cumparati originalul”, “Salvati Rosia Montana”, “Save the vinyl”, “Merita o viata” si multe altele.

Bitza cu Raku si Dj Faibo X - Sufletul orasului