Joi, 12 februarie 2009, de la ora 21, trupa Vama isi invita fanii la un concert anti-criza in Becker Brau Live Music. In ultimele luni romanii au trecut prin crize de tot felul: criza financiara, sentimentala, criza de iarna, de Craciun etc. Iar in perioada urmatoare urmeaza o noua serie de crize cu ocazia Valentine’s Day si 8 Martie.

In conditiile acestea, formatia Vama propune terapia anti-criza prin muzica. Se anunta doua ore de show incendiar marca Vama. Tudor, Eugen, Raul, Clopo si Prepe ii vor face pe romani sa uite de cadouri in rate si conturi blocate. Baietii vor chema in ajutor Fotomodele, Cartita si Omul plajei. Vara asta vor canta Undeva prin Vama si vor striga Nu am chef azi de fiecare data cand Tata taie porcu. Biletele la concert se gasesc in reteaua Diverta sau pe ticketpoint.ro.

In meniul de criza propus de Vama se gaseste energie, buna-dispozitie si multa muzica. “Noi am anuntat criza inca de la albumul Fericire in rate. De atunci am spus ca avem probleme...”, spune Tudor Chirila, solistul formatiei Vama. Piesa Fericire, care apartine lui Chirila, Caminschi si Kusak propune a trai viata in afara ratelor. La fel si cantecul La radio, care se va regasi in concertul din 12 februarie, din Becker Brau Live Music. Tudor Chirila: “Gata, nu mai spunem ce piese cantam in Becker. Facem economie la cuvinte ca e criza...”

Componenta trupei Vama este urmatoarea: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Raul Kusak – clape, Lucian (clopo) Cioarga – tobe si Dan (prepe) Opris – bass.