In urma cererii mari de bilete din partea fanilor, concertul pe care James Blunt il va sustine la Bucuresti, pe 21 februarie, a fost mutat de la Romaero Baneasa la Sala Polivalenta, anunta organizatorii.

Biletele achizitionate pana la aceasta ora raman valabile, iar accesul in Sala Polivalenta se va face incepand cu ora 18:00. Spectatorii sunt rugati sa soseasca din timp, pentru evitarea aglomerarii intrarilor si facilitarea accesului catre locuri.

Clientii care au achizitionat biletele prin Reteaua Bilet.ro vor primi un voucher pentru fiecare bilet achizitionat cu noile coordonate. Accesul in Sala Polivalenta se va face pe baza biletului insotit de voucher. Pentru a intra in posesia voucherului, clientii care si-au achizitionat bilete prin Reteaua Bilet.ro sunt asteptati la sediul din strada George Vraca nr. 5, etaj 3, apartament 7, interfon 612, incepand cu data de 13 februarie, in intervalul orar 16-18. In ziua evenimentului voucherele se pot ridica de la casieria Salii Polivalente, de la ora 10 pana la ora 18.

Pentru clientii care au achizitionat biletele online, comunicarea se va face pe mail, la adresa de mail pe care au indicat-o in momentul comenzii. Acestia vor primi pe mail voucherul intr-un format pdf care se va scana la intrare.

“Concertul va avea loc nu doar intr-o locatie mai mare, dar si mai primitoare din punct de vedere al facilitatilor pentru public. Consideram grozav ca s-a realizat aceasta schimbare de locatie, caci fanii se vor bucura in numar cat mai mare de muzica unui artist exceptional, dar si de acces mai usor la sala si conditii superioare de a urmari spectacolul”, a declarat Raluca Mihail, managing partner Blue Music.

Sala Polivalenta va fi configurata similar cu Romaero, cu locuri pe scaune in totalitate. Din punct de vedere tehnic, situatia este neschimbata. Scena va pastra dimensiunile impresionante (19 metri latime si 13 metri adancime). Concertul va beneficia de numeroase efecte speciale, atat vizuale, cat şi sonore.

Pe tot parcursul recitalului, doua ecrane uriase vor fi amplasate in partile laterale ale ansamblului scenic. Pe lista de solicitari speciale venite din partea lui James Blunt se afla si aceea de a avea la dispozitie, cel tarziu la ora 13:30 in ziua concertului, un pian NB Yamaha, dar si un specialist care sa-l acordeze. Artistul va fi acompaniat de o trup formata din cinci instrumentisti, dar si de un backing vocals feminin pe trei voci.

James Blunt va sosi in Romania cu o zi inaintea concertului de la Sala Polivalenta, si va fi insotit de o echipa numeroasa de tehnicieni, sunetisti, instrumentisti, dar si apropiati - in total 35 de persoane. Echipamentele de productie necesare punerii in scena a recitalului semnat James Blunt vor sosi in Romania direct din Polonia, cu o seara inaintea concertului de la Bucuresti.

Prima repetitie a cantaretului va avea loc pe 21 februarie, in jurul orei 16:00. Concertul va avea loc in aceeasi zi de sambata, cu incepere de la ora 20:00.

Biletele incadrate in categoriile a 4-a şi a 5-a - la pretul de 100, respectiv 150 de lei s-au epuizat inca de la sfarsitul saptamanii trecute. In prezent, mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, 2 şi 3, la tarife de 500, 350 şi 220 de lei, au anuntat organizatorii.

Biletele pot fi achizitionate in reteaua magazinelor Diverta, magazinele Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Dorobanti, Music Shop Batistei si Calea Victoriei, Flamingo Unirii, Sala Palatului si online pe TicketPoint si Bilet.ro.

James Blunt a debutat cu "Back to Bedlam", album ce a fost scris in Kosovo in 1999, pe vremea cand James era inca ofiter al armatei britanice. "Back to Bedlam" s-a vandut in peste 11 milioane de exemplare, transformandu-l rapid pe James Blunt in cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Cantaretul se mai poate mandri cu doua BRIT Awards si cu cinci nominalizari la premiul Grammy.

Cel de-al treilea single al artistului, "You're beautiful", a fost cel care l-a consacrat pe Blunt. Dupa lansarea piesei, Blunt a devenit primul artist britanic prezent in primele locuri ale topurilor americane in ultimul deceniu (Number 1 in Billboard Hot 100 in 2006). Printre cele mai apreciate piese ale artistului se numara si piesele "Goodbye My Lover" sau "1973".

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, "All the Lost Souls", turneu care a pornit din UK pe 9 ianuarie si numara pana in prezent peste 140 de concerte, sustinute in Europa, S.U.A., Canada, Asia, Australia si Africa de Sud.

James Blunt - Goodbye My Lover