In luna martie, trupa Vama va porni intr-un turneu prin tara. Traseul formatiei include orase precum Oradea, Timisoara, Brasov, Cluj si Constanta. Programul exact al turneului va fi publicat in curand pe vamamusic.ro si pe blogul lui Tudor Chirila.

"Ma bucur mult c-o sa fim on the road again", spune Tudor Chirila despre acest turneu. "Impachetam si venim la intalnirea cu orase in care n-am fost de ceva vreme. Ne place mult in turneu pentru ca acolo se sudeza trupe, se nasc idei, prind viata albume noi... in turneu povestea merge mai departe si fiecare oras are partea lui, pusa deoparte. Sau, in doua cuvinte: pazea venim!”

Inainte de a porni in turneu, baietii vor sustine un concert in Bucuresti, joi, 19 februarie, cu incepere de la ora 21. Concertul din Becker Brau Live Music este primul show Vama din 2009, dupa ce saptamana trecuta baietii au amanat un spectacol din cauza starii de sanatate a solistului Tudor Chirila. Biletele la concert se gasesc in reteaua Diverta si pe www.ticketpoint.ro.