Celebrul saxofonist american Kenny G va concerta pentru prima data in Romania pe 30 aprilie, la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 19:00. Castigator de Grammy, muzicianul a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga nota muzicala cantata la saxofon (45 minute si 12 secunde).

Pe numele lui adevarat Kenneth Gorelick, Kenny G s-a nascut pe 5 iunie 1956. Cariera si-a inceput-o in anul 1976, alaturi de Orchestra Love Unlimited a lui Barry White. Si-a continuat activitatea profesionala impresionanta atat ca artist solo, cat si alaturi de unii dintre cei mai valorosi artisti ai lumii, precum Andrea Bocelli, Richard Max, Whitney Houston, Toni Braxton, Natalie Cole, Steve Miller, Michael Bolton etc.

Kenny G, este unul dintre cei mai bine cotati instrumentisti ai tuturor timpurilor. De-a lungul vremii, in palmaresul acestuia s-au adaugat zeci de milioane de discuri vandute in intreaga lume si distinctii sau premii care il mentin si astazi in top-urile celor mai apreciati artisti.

Kenny G

Pe langa premiul Grammy pe care l-a obtinut in 1994, pentru “Cea mai buna compozitie instrumentala” a celebrei piese Forever In Love, Kenny G si cel mai recent album al sau lansat in iunie 2008, Rhythm and Romance, au beneficiat de doua nominalizari Grammy pentru cel mai bun album instrumental si cea mai buna inregistrare. Cu un sound deosebit de atractiv (influentat de Grover Washington, Jr.), melodiile sale uimesc prin emotiile, sentimentele si atingerea cu care artistul le inzestreaza.

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 180 RON, in functie de categoria de loc, si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, de la Magazinul VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center etaj 2 sau Magazinul Muzica. Pentru rezervari online, biletele sunt disponibile pe site-urile de specialitate: www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Pret/bilet:

Categoria 1: 180 RON

Categoria 2: 150 RON

Categoria 3: 120 RON

Categoria 4: 80 RON

Kenny G - Forever In Love

Kenny G - The Moment