Formatia Klaxons canta anul acesta pentru prima data la Bucuresti. Celebra trupa britanica va canta in cadrul celei de-a doua zile de festival, pe 3 iulie, alaturandu-se astfel celor de la Orbital, Franz Ferdinand si The Faint.

Klaxons si-a inceput cariera in 2005, la Londra, in doar doi ani devenind una dintre cele mai apreciate trupe de brit indie - dance punk de pe scena muzicala internationala. Primul material discografic, ''Myths of the Near Future'', a fost lansat in ianuarie 2007 si a intrat direct pe locul 2 in clasamentul din UK.

In acelasi an, trupa a fost recompensata cu numeroare premii, printre care unul pentru ''Cel mai bun grup'' din partea revistei NME si un Mercury Music Prize pentru ''Myths of the Near Future''.

In 2008, albumul lor de debut le-a adus un nou premiu NME, la categoria ''Best Album'', iar single-ul ''Golden Skans'' a ajuns sa fie vazut ca cea mai buna piesa internationala in cadrul NME Awards SUA. Aceeasi piesa a reprezentat si subiectul unei colaborari surprinzatoare dintre Rihanna si Klaxons, care au pregatit un mix inedit al pieselor ''Umbrella'' si ''Golden Skans'' pentru gala Brit Awards de anul trecut.

Klaxons - Golden Skans

Klaxons - Gravity's Rainbow (live @ Jools Holland)

Biletele sunt valabile pentru o zi de festival, doar ziua pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) si sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

B'ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii care si-au anuntat deja prezenta numarandu-se The Killers si Patrice (1 iulie - ''Ziua Zero''), Motorhead si Moby (2 iulie), Franz Ferdinand, Orbital si The Faint (3 iulie), The Ting Tings si The Charlatans (4 iulie), Manowar si Holyhell (5 iulie - "Aftershock"). Festivalul a ajuns la a treia editie si este organizat de Emag!c Entertainment.