Concertul Iris care urma sa se desfasoare de Martisor a fost anulat. In locul "Irisilor" va urca pe scena Directia 5, tot la Teatrul National Bucuresti, pe data de 2 martie, cu incepere de la ora 19:30, informeaza organizatorii.

Biletele achizitionate raman valabile pentru concertul Directia 5.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la ele si sa recupereze contravaloarea tichetelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria Bilete.ro sau la sediul www.bilete.ro, prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete pana in maximum data de 27 februarie 2009.

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria bilete.ro sau la sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 27 februarie 2009 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Pret/bilet:

Categoria 1 : 150 RON

Categoria 2 : 100 RON

Categoria 3 : 50 RON

Concertul pe care formatia Iris ar fi trebuit sa il sustina alaturi de soprana Felicia Filip a fost anulat din cauza problemelor de sanatate ale solistului Cristi Minculescu. In varsta de 50 de ani, frontman-ul trupei sufera de o boala ereditara, polichistica hepato-renala. Desi starea de sanatate a solistului este buna pentru moment si Cristi Minculescu isi manifestase dorinta de a tine concertul, formatia a decis sa-l lase sa se odihneasca si sa se pregateasca in vederea transplantului de ficat de care acesta are nevoie.