Prezenta pentru a doua oara in Romania, formatia britanica Placebo a starnit un interes deosebit in randul fanilor. Mai mult de jumatate din biletele disponibile pentru categoria Zona A au fost cumparate, la doar zece zile de la punerea lor in vanzare. Concertul Placebo va avea loc pe 21 iunie, in cadrul Romexpo.

Brian Molko si colegii sai se vor afla in Romania pentru a doua oara, dupa concertul sustinut pe 13 august 2006, la Arenele Romane din Capitala.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al viitorului album, ocazie cu care va fi prezentat fanilor noul membru al trupei, Steve Forrest, care l-a inlocuit pe bateristul Steve Hewitt in 2007.

Turneul european va debuta in luna mai si are deja programate concerte la cele mai importante festivaluri ale verii precum: Rock Am Ring - Germania, Rock Werchter - Belgia, NovaRock – Austria, Open’er – Polonia sau Pinkpop in Olanda.

Placebo va lansa in luna iunie cel de-al saselea album de studio, un album mult mai accesibil publicului larg, cu o pregnanta tenta pozitiva si care a fost produs de un nume sonor al scenei de rock alternativ internationala – David Bottrill. Bottrill si-a mai pus amprenta pe alte cateva productii, cum ar fi: Tool (Ænima, Salival si Lateralus), Silverchair (Diorama) sau dEUS (The Ideal Crush).

Bilete pentru evenimentul produs de One Event costa 175 RON (Zona A – in fata scenei) si 100 RON (Zona B) si pot fi procurate online la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica si din cluburile Control, Fabrica si Fire.

Placebo - Every You Every Me(live @ Rock Am Ring)

Placebo - Running Up That Hill (live)