Dupa ce Boban Markovic si fiul sau, Marko, vor concerta la Sala Palatului, alti doi muzicieni, tata si fiu, vor concerta pentru bucuresteni. Soulfly, trupa lui Max Cavalera (ex-Sepultura), va fi prezenta la Sala Polivalenta, pe 16 martie, ora 20:00. In deschidere vor canta Incite, in frunte cu Richard Cavalera, precum si ardelenii de la Truda, informeaza Fundatia Phoenix.

Pe 4 martie vor canta, la Sala Palatului, Boban Markovic si fiul sau, Marko, alaturi de Orchestra. Seara va fi deschisa de Relu Balkan, pe numele adevarat Mirea Aurel. Incepand cu 2005, el a cantat alaturi de artisti precum Demis Roussos, Jose Hernandez, Toni Hana, Nancy Ajram, Sese Brothers, dar si alaturi de Ivo Papasof, cel mai mare clarinetist din lume. In 2006, artistul a pus bazele formatiei Relu Balkan & Band, care abordeaza stilul folclor balkanic.

Soulfly se afla pentru a treia oara in Romania, dupa aparitia acestora din 2004, la Bucuresti, respectiv 2006, la Timisoara. Dupa lansarea din 2008 a celui mai nou material discografic, "Conquer", trupa a demarat un turneu de promovare la nivel mondial. Soulfly European Conquer Tour a debutat pe 28 ianuarie 2009, cu un concert la Stuttgart, in Germania, iar pe 16 martie va ajunge si in Bucuresti.

Despre noul album, Max spune: "Fara indoiala, este de departe cel mai pregatit de lupta album Soulfly. Vibratia imi aminteste de filme ca Gladiator si 300."

Trupa Soulfly a fost infiintata in 1997, in Arizona, de Max Cavalera, care a parasit trupa Sepultura in 1996. Pana in prezent, Soulfly a lansat sase albume de studio: “Soulfly” (1998), “Primitive” (2000) si “Conquer” (2008).

Soulfly - Unleash

In deschiderea concertului va canta formatia Incite, trupa lui Richard Cavalera, fiului vitreg al lui Max Cavalera. Incite s-a format in 2004, in Phoenix, Arizona, iar in 2008 au lansat primul EP oficial: "Divided We Fail".

Incite - Divided We Fail

Pe scena Salii Polivalenta va urca, tot in dechidere, formatia Truda. Ardelenii se mandresc cu cel mai vizionat videoclip romanesc de pe YouTube (aproape 80 000 de vizitatori): "Violu' de la ora 5". Truda si-a lansat albumul de debut, "Taraf Nation", in 2008.

Truda - Violu' de la ora 5

Bilete pentru concertul Boban & Marko Markovic Orchestra costa intre 80 si 150 lei, iar pentru Soulfly - 75 lei (intrare generala). Tichetele se gasesc la Muzica, Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Sala Palatului si online la: bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro, eventim.ro.