Trupele autohtone L.O.S.T., Godmode si Snapjaw vor canta in deschiderea show-ului In Flames. Suedezii vor concerta luni, 30 martie, la Arenele Romane. Accesul este permis incepand cu ora 19:00, informeaza organizatorii de la Events.

Deschiderea se va face de la ora 19:15, cu grupul clujean Godmode, apoi vor urca pe scena bucurestenii Snapjaw, urmati de L.O.S.T.

Biletele pentru concertul In Flames costa 79 RON si pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.

Godmode (Cluj-Napoca) s-a infiintat in 2005, pe "scheletul" trupei Narkoma (desfiintata in 2004). Godmode abordeaza hardcore-ul melodic, dar si o forma de alternative metal. In noiembrie 2005 au lansat primul lor album, urmand concerte peste tot in tara. Pe langa concertele pe plan local, trupa se poate mandri si cu reprezentatii in Franta si deschideri de concerte pentru nume sonore: Deftones, Death Before Dishonor, Ignite si Born From Pain.

Godmode - Better Than Me (live @ Fire Club)

Snapjaw (Bucuresti) s-a infiintat in 2006. Avand la baza un trash metal conceput intr-o maniera clasica, trupa a creat un nou sound, autodenumit "horror metal". Primul EP oficial a aparut pe 20 decembrie 2008 si se intituleaza Murder Is Only Flesh Deep.

Snapjaw - Psyho Apocalypse (live @ Metal Boots Fest)

L.O.S.T.a luat fiinta in martie 2004, dupa una dintre repetitiile formatiei Abigail, in care activau in acel moment trei dintre actualii membri (Vlad Busca, Dragos Halmagi, George Angel Tudor). Dupa scurt timp, BB Hanneman, de asemenea fost coleg cu cei trei, s-a alaturat trupei. Avand o experienta indelungata pe scena romaneasca, de peste 15 ani, care cuprinde numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv, precum si doua albume inregistrate anterior cu Abigail si Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid in underground si printre iubitorii de death metal.

L.O.S.T. - Closure (Demo Video)

Trupa de death metal melodic In Flames s-a infiintat in 1990 si are in prezent noua albume de studio. Trupa se poate mandri cu patru premii luate in cadrul Grammis (varianta suedeza a premiilor Grammy), precum si cu premiul Best International Band, obtinut la gala Metalhammer Golden Gods, anul trecut.

In Flames - Take This Life