Cunoscut ca muzicianul care a cantat cea mai lunga nota muzicala la saxofon (45 minute si 12 secunde), Kenny G va canta la Sala Palatului din Capitala, pe 30 aprilie. Artistul isi va promova albumul Rhythm & Romance, dar va interpreta in fata ascultatorilor si single-uri de succes din discografia sa, informeaza un comunicat de presa din partea Vreabilet.ro.

Lansat in 2008, albumul Rhythm & Romance a fost vazut ca un proiect destul de indraznet pentru Kenny G, care nu a fost considerat niciodata un muzician care se aventureaza in muzica pentru a vinde cateva exemplare in plus. Inspirat din dragostea artistului pentru albumele bossa nova de inceput ale lui Stan Getz’s, discul constituie un adevarat succes.

Este primul album care a fost nominalizat la Latin Grammy Award la categoriile cel mai bun album instrumental si cea mai buna inregistrare audio, nominalizari de care Kenny este foarte mandru tocmai pentru ca nu are sange latin si, dupa cum chiar el spune, “este un domeniu care apartine altei lumi”.

Rhythm & Romance este primul album mixat in propriul studio si totodata primul realizat dupa incheierea colaborarii cu Arista Records, casa de discuri la care a debutat in 1982.

De-a lungul timpului, saxofonistul a vandut peste 48 milioane CD-uri, iar Rhythm & Romance, care a debutat in topul Billboard's pop album direct pe locul 14, are de asemenea vanzari mari.

Albumul s-a nascut din efortul pasionat al lui Kenny G si al altor talentati muzicieni precum basistul Alex Acuna, percutionistul Paulinho Da Costa, basistul Nathan East si pianistul Walter Afanasieff. Pe disc mai apar, in calitate de invitati, grupul pop latin Camila si Barbara Munoz. Materialul discografic cuprinde si doua cover-uri: Sabor a Mi si Besame Mucho.

”Dupa ce am inregistrat discul, iar lumea l-a ascultat, majoritatea a crezut ca sunt cover-uri. Acesta a fost un mare compliment pentru mine”, spune renumitul artist.

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 180 RON, in functie de categoria de loc, si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului, de la Magazinul VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center etaj 2 sau Magazinul Muzica. Biletele sunt disponibile si online, pe site-urile: www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Pret/bilet:

Categoria 1: 180 RON

Categoria 2: 150 RON

Categoria 3: 120 RON

Categoria 4: 80 RON

Despre crearea albumului Rythm and Romance

Kenny G si Stevie Wonder(live)