Formatia Gogol Bordello se intoarce in Bucuresti pe 17 iunie 2009, la Arenele Romane. Biletele vor fi puse in vanzare marti, 17 martie, informeaza organizatorii. Trupa a mai fost prezenta in Romania in 2007, la Arenele Romane si in cadrul Festivalului Peninsula din Targu Mures.

Concertul de la Bucuresti este inclus in partea a doua a turneului international prin care trupa isi promoveaza cel mai nou album - Super Taranta. “Cu 'Super Taranta' vom cuceri lumea!”, declara anul trecut frontman-ul trupei, Eugen Hutz. “Este o pura isterie orgasmica!”

Super Taranta este al cincilea album de studio al trupei, dupa Voi-La Intruder (1999), Multi Kontra Culti vs. Irony (2002), East Infection (2005) si Gypsy Punks: Underdog World Strike (2005).

Gogol Bordello a fost infiintata in 1999, avand la baza mai multi imigranti din Europa de Est. Stilul muzical al trupei se prezinta sub forma unui "mix" care porneste de la un salbatic "gypsy two-step", asemanator cu variantele est-europene de ska, condimentat cu punk, metal, rap, flamenco, cabaret, roots raggae, italian spaghetti western twang, dub, dar si alte sunete folosite de tiganii de pretutindeni.

Poate cel mai faimos fan al trupei este Madonna. Ea care si-a facut debutul regizoral cu filmul intitulat Filth And Wisdom, in care unul dintre roluri este jucat de Eugen Hutz. De asemenea, in cadrul evenimentului Live Earth din Londra, Madonna s-a aflat pe scena alaturi de Eugen Hutz si acordeonistul Sergey Rjabtzev, pentru a re-interpreta piesa La Isla Bonita. Madonna declara pe blog-ul ei: “You should definitely check them out“.

Biletele pentru concertul Gogol Bordello din 17 iunie 2009 vor fi puse in vanzare incepand de marti, 17 martie, la urmatoarele preturi: 75 RON pana la data de 12 aprilie; 100 RON in perioada 13 aprilie - 16 iunie; 125 RON in ziua evenimentului.

Tichetele vor putea fi procurate online la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din cluburile Control, Fire si Fabrica. Evenimentul este produs de One Event.

Gogol Bordello - Madagascar-Roumania (Tu Jesty Fata)

Gogol Bordello - Supertheory of Supereverything (live)

Gogol Bordello - Start Wearing Purple

Gogol Bordello - Wonderlust King