Formatia de rock alternativ Interzis isi lanseaza un nou album, intitulat sugestiv Al doilea album in Fire Club, pe 2 aprilie, cu incepere de la ora 20:00, informeaza un comunicat de presa remis de clubul Fire.

Formatia Interzis s-a nascut in 2002 si este compusa din Liviu (voce), Chester (tobe), Moshu (bass) si Eugen (chitara). In 2005 au lansat primul album, intitulat Primul album, de pe care au fost promovate piesele La Bloc si Cantec trist.

Cel de-al doilea material se va numi, la fel de sugestiv ca precedentul, Al doilea album. Materialul a fost inregistrat in studioul Vita de Vie si va fi promovat prin single-urile Balada unui jmecher, Vama Veche si Iza.

In 2008, formatia Interzis a cantat in deschiderea celor de la Vita de Vie in cadrul turneului national Serbarile Timisoreana. Un recital Interzis este greu de uitat, mai ales ca formatia a introdus in playlist si coveruri mai putin solicitate, cum ar fi Green Day - When I Come Around, Offspring - Why Don't You Get A Job, Nirvana - Rape Me sau Radiohead - Creep.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Interzis - Cantec trist

Interzis - La Bloc