Off The Wall, primul si cel mai apreciat grup tribut al formatiei Pink Floyd, va concerta la Bucuresti, informeaza un comunicat de presa din partea organizatorilor de la The Agent.ro. Evenimentul va avea loc pe 6 iunie, la Centrul Cultural Mihai Eminescu din Capitala.

Denumit si The Spirit of Pink Floyd, grupul este format din sase muzicieni profesionisti, alaturi de doua voci feminine de exceptie. Off The Wall impresioneaza publicul prin talentul cu care reusesc sa se apropie de interpretarea originala a pieselor, dar si prin show-ul spectaculos de lumini. Off The Wall, sustine anual peste 50 de turnee in Europa si Marea Britanie.

Fanii care vor veni la concertul de pe 6 iunie vor avea parte "possibly the best concert experience you will ever have", cum au descris-o cei de la BBC si se vor delecta cu piese care au intrat in istoria muzicii internationale: Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here sau Comfortably Numb.

Biletele pentru acest spectacol vor fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare si vor putea fi achizitionate la pretul de 75 RON, din centrele de specialitate, sau online prin www.myticket.ro.Evenimentul este organizat de The Agent.ro in colaborare cu Centrul Cultural Mihai Eminescu.

Vezi aici site-ul oficial al trupei.

Off The Wall - Echoes (live)

Off The Wall - Another Brick In The Wall (live)