Joi, 26 martie, de la ora 22:00, formatia Vama va sustine un concert in clubul Wish din Constanta. In luna aprilie formatia va canta si in clubul Jazz&Blues din Targu-Mures. Evenimentul va avea loc pe 9 aprilie, tot de la ora 22:00, informeaza un comunicat de presa din partea trupei.

Componenta trupei Vama este urmatoarea: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Raul Kusak – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opris – bass.

In cadrul turneului, formatia a mai cantat la Oradea, Timisoara, Brasov si Cluj. Biletele pentru concertele din Constanta si Targu-Mures se gasesc in reteaua Diverta si pe www.ticketpoint.ro.

Desi ii plac si concertele in sali mari, Tudor Chirila, frontman-ul trupei Vama, a recunoscut intr-un interviu acordat pentru HotNews.ro ca "Atmosfera din club e calda, lumea e foarte aproape de tine. La un moment dat eu pot sa ma joc, sa fac o combinatie de stand up comedy cu muzica. In primul rand, intr-un club lumea e dispusa sa stea mai mult si poti sa te opresti din cantat. Ai mai multa libertate. Oamenii socializeaza, unul mai striga ceva, intri in vorba cu el. Daca vrei, opresti o piesa. Poti sa fii si serios, sa te si distrezi. E mult mai deschis totul. Chiar si faptul ca te dai jos de pe scena si te amesteci printre oameni, stai acolo si vorbesti cu ei."

Vama - Nu am chef azi (live)