C.C. Catch va concerta la Sala Palatului pe data de 11 aprilie, incepand cu ora 19:00. In deschidere va canta Mihai Traistariu, "cea mai buna voce din Romania", informeaza organizatorii.

Mihai Traistariu a castigat titlul de "cea mai buna voce din Romania" in anii 1999, 2000, 2003, 2004 si 2007. Pentru vocea sa al carei ambitus este de cinci octave si o terta, a fost invitat de specialisti in celebra emisiune "Guiness Book" din Germania.

Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti (You're So Beautiful)

Supranumita "Queen of Continental Discos", C.C. Catch se va afla pentru prima data in Romania. De-a lungul timpului, artista a lansat cinci albume ("Catch the Catch" - 1985, "Welcome To The Heartbreak Hotel" - 1986, "Like A Hurricane" - 1987, "Big Fun" - 1988, "Here What I Say" - 1989) si 11 Best Of-uri vandute in milioane de exemplare.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se afla "I can Loose My Heart Tonight", "In the Backseat of Your Cadillac", "Soul Survivor", "Heartbreak Hotel", "Jump in my Car", "Strangers by Night" sau "Heaven and Hell".

In prezent, hit-urile purtand semnatura C.C.Catch se numara printre cele mai remixate din lume, mai ales in Europa. DJ faimosi includ piesele in set-urile lor, amintind tuturor de nebunia disco a anilor '80.

C.C. Catch - I Can Lose My Heart Tonight(live)

C.C. Catch - Strangers By Night

Biletele la eveniment se pot procura de la Magazinul Diverta sau de pe www.tiketpoint.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. Evenimentul este organizat de Project Events si Bestevent.