Formatia Omul cu Sobolani va lansa un nou material discografic, intitulat Dansam legati la ochi cu spatele la zid. Concertul va avea loc pe data de 3 aprilie, cu incepere de la ora 21:00, la clubul The Silver Church, informeaza trupa. Invitati speciali vor fi The Moood si Timpuri Noi. Toti cumparatorii de bilet vor primi gratuit noul numar al revistei Sunete si un CD cu noul album OCS.

Cu ocazia lansari de pe 3 aprilie, formatia Omul cu Sobolani ii va avea alaturi pe The Moood si pe cei de la Timpuri Noi, "doua bune trupe prietene, de care ne leaga anumite chestii din muzica romaneasca. Altfel noi fiind mai salbatici asa, nu suntem prea prieteni si nu prea ne batem pe burta cu alte trupe, nu ne imprietenim, suntem mai sociopati", a spus frontman-ul OCS. Concertul de lansare va fi urmat de un turneu de promovare a noului material.

11 aprilie OCS live @ music pub – cluj, ora 23.

17 aprilie OCS live @ la taclale – constanta, ora 23.

24 aprilie OCS live @ the note – timisoara, ora 23.

Biletele pentru concertul de pe 3 aprilie costa 30 RON si pot fi achizitionate din magazinele Diverta si de pe site-ul ticketpoint.ro. La intrare, biletele vor costa 35 RON. Toti cumparatorii de bilet vor primi gratuit noul numar al revistei Sunete si un CD cu noul album OCS.

Dan Amariei, solistul trupei Omul cu Sobolani, a vorbit pentru HotNews.ro despre noul album: "E in dulcele stil clasic OCS, dar ca versuri... sunt mai putin glumete si mai apropiate de criza varstei de 30 de ani pe care o avem cu totii acuma. Adica nu cred ca e cazul sa ne ferim de ce ni se intampla si de cum suntem in perioada asta, prin ce trecem. N-a fost nici o veselie, de ce sa mint. Anul trecut a fost un an infect.

Este un album despre o dragoste "proasta", ca sa zic asa. Eu am divortat anul trecut, am trecut prin multe chestii si... am fost foarte tulburat cumva. Toate chestiile astea si faptul ca ajunsesem la un moment dat foarte nemultumit de viata mea, cumva m-au inspirat sa fac niste texte pentru albumul asta, de exemplu. Toata vara am stat in studio. Compuneam versuri si plangeam, ca sa zic asa. Aproximativ. Exagerez, dar nu mult.

Versurile sunt clar construite pe o tenta dintr-asta de "orice are un sfarsit si chiar nu-l putem evita", minunile se intampla foarte rar (vezi "Virginele raman gravide odata la 2000 de ani"), poate nici atunci, povestea asta cu datu' vinii pe mine, ca-mi asum eu toata vina e ok (din "Ora 8"), fantomele care joaca sah cu sufletul meu, apropo de chestii care nu mai sunt."

Trupa a fost infiintata pe 1 august 1997 si a primit numele unui celebru caz al lui Sigmund Freud. In cei 12 ani de existenta, OCS a lansat pe piata albume ca Razna, Ne punem in cap, Mainile sus!, OCS TV, Superparanoia si Dansam legati la ochi cu spatele la zid.

Vezi aici site-ul oficial al trupei.

OCS - Ora Opt (live)