Trupa suedeza Looptroop Rockers va urca pe scena B'ESTFEST sambata, 4 iulie, informeaza organizatorii. In aceeasi zi vor mai canta Carlos Santana, The Charlatans si The Ting Tings.

Looptroop Rockers a fost infiintata la inceputul anilor '90, in Vasteras (Suedia), la initiativa lui Promoe si a lui Embee, carora mai tarziu li s-au alaturat Cosmic si Supreme. Chiar daca distributia si promovarea la nivel mondial au constituit obstacole pentru casa de productie independenta a trupei, Looptroop a reusit ca la mai bine de 15 ani de la primii pasi in industria muzicala, sa devina unul dintre cele mai apreciate nume ale hip-hop-ului european.

Looptroop si-a asigurat succesul international bazandu-se pe contactul direct cu fanii in cadrul show-urilor live, albumele trupei fiind promovate masiv prin turnee pe toate continentele. Discografia trupei cuprinde albume ca Modern Day City Symphony (2000), The Struggle Continues (2002), Fort Europa (2005) si Good Things (2008).

In 2007, Cosmic si-a anuntat plecarea din Looptroop, din cauza turneelor obositoare, care il tineau departe de familie. Dupa plecarea lui Cosmic, Promoe, Embee si Supreme au schimbat numele trupei in Looptroop Rockers si au lansat Good Things, turneul de promovare al noului album aducand trupa pentru prima data in Romania.

Vezi aici site-ul oficial al trupei si pagina de myspace.

Looptroop Rockers - The Building

Looptroop - Fort Europa

Biletele sunt valabile pentru o zi de festival, doar ziua pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) si sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

B'ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii care si-au anuntat deja prezenta numarandu-se The Killers, Patrice si Thievery Corporation (1 iulie - ''Ziua Zero''), Motorhead si Moby (2 iulie), Franz Ferdinand si Orbital (3 iulie), The Ting Tings, Carlos Santana, The Charlatans (4 iulie), Trooper, Thunderstorm, Nexus, Manowar si Holyhell (5 iulie - "Aftershock").