Joi, 2 aprilie, de la ora 18:00, Alina Manole va aduce Luna Patrata in Libraria Carturesti de la Muzeul Taranului Roman din Capitala. Evenimentul va fi urmat de mai multe concerte prin tara.

Dupa lansarea de succes care a avut loc pe 28 martie, de Ziua Pamantului, la Teatrul Ion Creanga, Alina Manole readuce Luna Patrata in Bucuresti. Misteriosul fenomen de "metamorfoza selenara" se va petrece joi, 2 aprilie, ora 18:00, in Libraria Carturesti - MTR, concertul anuntand prezenta albumului in reteaua nationala a Librariilor Carturesti.

Indemnul "Hai sa facem stele patrate!" se va auzi in mai multe orase ale tarii, in cadrul unui turneu de promovare:

  • Vineri, 3 aprilie, la ora 17:00, la Suceava, in Libraria Carturesti din Iulius Mall, va avea loc o intalnire cu presa si publicul, iar la ora 21:00, Alina Manole impreuna cu pianistul Adrian Cristescu vor sustine un concert de zile mari in clubul “La Fierarie”.
  • Sambata, 4 aprilie, la ora 19:00, la Iasi, in Libraria Carturesti din Iulius Mall, Alina Manole va sustine un concert, urmat de sesiune de autografe.
  • Duminica, 5 aprilie, ora 17:00, Alina Manole va sustine un concert in orasul ei natal, Roman, la sala de festivitati a Liceului Roman-Voda.

Drumul Alinei va continua si in alte orase din Romania.

Artista s-a aratat incantata de reactia publicului prezent la lansarea albumului: “Nu exista cuvinte care sa descrie respectul pe care il am fata de publicul meu, un public elegant si special, satul de kitch si de agresivitatea Asfaltului. Le multumesc tuturor celor care au facut parte din visul meu si le daruiesc din toata inima cate o bucatica de luna patrata”.

Vezi aici site-ul artistei si blogul.

Libraria Carturesti-MTR se afla pe Soseaua Kiseleff, nr. 3, Sector 1, Bucuresti. Intrarea se face prin curtea din spatele Muzeului Taranului Roman.

Alina Manole - Cutia Pandorei (Live @ Folk You 2007)