Vesti bune pentru fanii B'ESTFEST. Biletele nu isi vor majora pretul astazi, cum fusese anuntat, informeaza organizatorii. De asemenea, au fost confirmate doua nume noi in cadrul festivalului: formatia AB4 va canta pe 3 iulie, iar The MOOoD pe data de 4 iulie.

Desi fusese anuntat initial ca pretul biletelor va creste dupa 1 aprilie, organizatorii anunta ca tichetele de o zi se vor mentine la 110 lei pana de Pasti. Abia dupa data de 20 aprilie, pretul biletelor se va majora la 130 de lei.

The MOOoD este o trupa bucuresteana care abordeaza stilul brit-indie rock. Formatia este compusa din Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, voce secundara), Mircea Voloh (chitara, voce secundara) si Horia Stere (chitara bass).

Anul trecut, The MOOod s-au aflat pentru prima data la B'ESTFEST si doar cateva zile mai tarziu au cantat in deschiderea concertului Lenny Kravitz din Bucuresti, in fata a peste 16.000 de oameni. La inceputul lui 2009, cei patru membri si-au facut debutul la nivel international, in cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri europene dedicat descoperirii si promovarii tinerilor artisti - Eurosonic Festival.

In cadrul B'ESTFEST 2009, The MOOod vor concerta pe 4 iulie, in aceeasi zi cu Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers si Gravity Co. De asemenea, The MOOod vor canta pe 3 aprilie, cu ocazia lansarii noului album OCS.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Trupa AB4 a debutat pe scena muzicala din Romania cu un sound inspirat din grunge, cross-over si rock alternativ. Membrii AB4 s-au reunit prima oara sub acest nume in primavara anului 2000, cand au inceput sa lucreze la cele 10 piese prezente pe albumul de debut, intitulat Toxic. In 2003 trupa a lansat cel de-al doilea album de studio, Broken Trust.

De-a lungul timpului, au avut loc schimbari in componenta trupei, astfel ca AB4 este formata in prezent din Doru Trascau (voce, chitara), Enrico D'Angelosante (chitara), Antonio Bonansingo (bas) si Dorian Cazacu (tobe).

Trupa a fost declarata "Best Romanian Act" la gala MTV Romanian Music Awards in 2003, fapt care le-a adus celor de la AB4 numeroase concerte in Italia, inclusiv un show pe scena "Wan2Stage" la Sziget, in 2004. AB4 a mai cantat in deschiderea concertului Placebo din Bucuresti, in 2006, precum si in cadrul festivalului Coke Live.

In vara acestui an, AB4 va urca pe scena B'ESTFEST, alaturi de Orbital, Franz Fedinand, Klaxons si Alternosfera (pe 3 iulie).

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Biletele sunt valabile pentru o zi de festival, doar ziua pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) si sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

B'ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii care si-au anuntat deja prezenta numarandu-se The Killers, Patrice, Thievery Corporation si Snails (1 iulie - ''Ziua Zero''), Motorhead, Ayo, Moby si Polarkreis 18 (2 iulie), Franz Ferdinand, Orbital, Klaxons, Alternosfera si AB4 (3 iulie), The Ting Tings, Carlos Santana, The Charlatans, Gravity Co, Looptroop Rockers si The MOOod (4 iulie), Trooper, Thunderstorm, Nexus, Manowar si Holyhell (5 iulie - "Aftershock").