Dupa epuizarea biletelor la spectacolele de pe 8 si 9 aprilie, Tudor Gheorghe va prezenta Mahalaua Mon Amour si pe 17 mai, informeaza VreauBilet.ro. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, cu incepere de la ora 19:00.

Cererea pentru spectacolul Mahalaua Mon amour, al carui protagonist este maestrul Tudor Gheorghe, a depasit oferta celor 4000 de locuri puse la dispozitia spectatorilor.

Astfel, dupa epuizarea biletelor la spectacolul de pe 8 aprilie, s-a hotarat repetarea evenimentului pe data de 9 aprilie. Insa la numai trei saptamani dupa punerea biletelor in vanzare, Tudor Gheorghe va juca din nou cu casa inchisa. Ca raspuns la cererea publicului, Mahalaua Mon Amour se va relua si pe data de 17 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.

Creatii lautaresti apartinand unor "titani" precum Anton Pann, Zavaidoc, Faramita Lambru, Romica Puceanu sau Dona Siminica vor fi redate de maestrul Tudor Gheorghe, alaturi de taraful sau, in cadrul spectacolului Mahalaua Mon Amour.

Inel, inel de aur, Deschide, gropare, mormantul, La chilia-n port, Foaie verde mar domnesc sau La salul cel negru sunt doar cateva dintre cantecele care vor reconstitui atmosfera de mahala dintr-o epoca uitata.

Pentru spectacolul din Bucuresti, preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc: V.I.P. - 120 RON; Cat. I - 100 RON, Cat. II - 80 RON, Cat. III - 60 RON, Cat. IV - 40 RON. Biletele se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Unirea (etaj 2), Magazinul Muzica, vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro.

Tudor Gheorghe - Dorul calator (live)