Atat la concertul de la Hard Rock Cafe (9 aprilie), cat si la cel de la Clubul Taranului Roman (11 aprilie), fanii vor primi albumul La rece, inclus in pretul biletului, cu autografele artistilor, informeaza Event Plus.

La rece este al treilea album din discografia trupei Circa Sapte si contine 16 piese. Dintre acestea, sapte piese au fost create special pentru coloana sonora a filmului Tache. Cei ce vor fi prezenti la evenimente vor avea prilejul sa vizioneze in premiera si imagini din film, pe langa imaginile continute in videoclipul cu acelasi nume, Tache.

Direct din film, va fi prezent pe scena concertelor actorul Gabriel Spahiu, alias Nestor, vechi prieten al trupei si basist pentru o perioada la Circa Sapte. Scenarista si protagonista filmului Mara Nicolescu, actorul Gabriel Radu, producatorul Cristian Comeaga si regizorul Igor Cobileanski vor fi alaturi de Circa Sapte, in cadrul evenimentelor de lansare a albumului.

Biletele se pot cumpara de pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro si din reteaua magazinelor Diverta, dar ele nu asigura si rezervarea de locuri, ci doar accesul la concertele din Hard Rock si Clubul Taranului. "Pentru rezolvarea problemei, trebuie sa sunati inainte sau dupa cumpararea biletului, direct la cluburile cu pricina si sa rezervati in paralel locuri", precizeaza trupa. Pretul biletelor este impartit pe doua categorii, simplu sau cu CD inclus (cu autografe).

Circa Sapte inseamna Cristi Dumitrascu - chitara si voce, Daniel Secarea – tobe, Adrian Cristescu – clape, Alex Stanciu – bas si Florin Mitrea - violoncel.

Mai multe despre trupa gasiti pe site-ul oficial si pe pagina de myspace.