Michael Bolton revine in Romania pe 28 iunie, pentru a sustine concertul The very best of me, informeaza The Agent.ro. Evenimentul va avea loc pe scena Salii Palatului din Capitala.

Biletele pot fi achizitionate de la Sala Palatului, reteaua magazinelor Diverta sau online prin www.myticket.ro . Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat.I – 350 RON, Cat.II – 250 RON, Cat.III – 150 RON si 100 RON. Evenimentul este organizat de The Agent.ro.

Concertul, intitulat sugestiv The very best of me, va cuprinde piesele care facut pe artist sa se afle in toti acesti ani pe primele pozitii ale top-urilor din intreaga lume: How Am I Suppose to Live Without You, A Love So Beautiful, How Can We Be Lovers, When a Man Loves a Woman, Said I Loved You... But I Lied sau Can I Touch You There.

Cu aproximativ 53 de milioane de exemplare vandute la activ, doua premii Grammy in palmares si sase trofee "American Music Awards”, Michael Bolton este unul dintre cei mai faimosi artisti internationali. Pe langa piesele proprii, de ani de zile el compune melodii pentru colegi la fel de celebri, precum: Barbra Streisand, Cher, Kenny G., Kenny Rogers si multi altii. De asemenea, este si coautor al unor piese veritabile din repertoriul lui Bob Dylan, Babyface, Diane Warren, avand onoarea de a canta alaturi de Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles si BB King.

Este fondatorul unei institutii de ajutorare care adaposteste, asista si educa femeile si copiii saraci, ori victime ale diferitelor abuzuri. S-a implicat activ in cercetarile privind tratarea cancerului si a donat peste 3,7 milioane de dolari in scopuri caritabile.

Michael Bolton a mai concertat la Bucuresti (2005) si la Brasov (2007).

Vezi aici site-ul oficial al artistului si pagina de myspace.