Mega Designer Outlets (MDO) si Catalin Botezatu au prezentat pe 7 aprilie, la Hotel Radisson, o colectie de costume de baie avand la baza culorile rosu si albastru, in ton cu brandul MDO. Mega Designer Outlets va gazdui din toamna primul magazin de tip factory outlet al designerului roman si va include toate liniile vestimentare marca Botezatu: couture, pret-a-porter si lenjerie.

"Am doua vesti pe care vreau sa le impartasesc cu dumneavoastra in aceasta seara: Prima: oamenii spun ca avem o criza economica in aceasta tara. A doua - veste buna - este ca il avem pe Catalin Botezatu. Cineva spunea ca in fiecare criza exista o oportunitate. Sa recunoastem: criza globala a schimbat in mod substantial obiceiurile cumparatorilor. Acum ne gandim de doua ori cand cumparam o pereche de blugi. Cautam lucruri ieftine. De aceea, se stie ca scaderea activitatii economice si outlet-urile merg mana in mana", a motivat Chang S. Oh, Managing Director in cadrul Mega Designer Outlets, decizia de deschidere a unui outlet center in Romania.

"Sunt onorata sa am un magazin Catalin Botezatu la Mega Designer Outlet. Il stiti. Nu este un designer local, este un designer international. [...] Este probabil cel mai cunoscut designer pe care il ofera aceasta tara. Va anunt ca este al meu Versace, al meu Christian Dior. Este eroul meu, un artist vizionar si cu adevarat un mare talent. Inainte sa inceapa sa faca design pentru Chanel, Catalin Botezatu a fost de acord sa realizez o colectie speciala, exclusiv pentru Mega Designer Outlets. Dorinta mea este sa oferim consumatorilor din Romania un design fabulos, unic si calitate la preturi accesibile", a adaugat Managing Director-ul MDO.

Factory outlets sunt centre comerciale de tip mall si ofera produse in cantitati mai mari, dar la preturi mai mici decat cele din magazinele aflate in centrul oraselor. Imbracamintea si accesoriile de firma se vand in magazinele centrale, la preturi mari. Marfa ramasa nevanduta din varii motive este directionata catre centrul outlet, pentru a fi vanduta la preturi cu 30-70% mai mici.

Mega Designer Outlets este cel de-al doilea centru outlet din Romania si va fi inaugurat in septembrie 2009. Primul outlet prezent la noi in tara este Fashion House Outlet Centre si s-a deschis la sfarsitul anului trecut, in cadrul West Park Militari, pe Autostrada A1, la kilometrul 13.