Formatiile The Prodigy, Nine Inch Nails si DJ Tiesto vor canta la Targu Mures, in cadrul CokeLive Peninsula, informeaza McCann PR. Festivalul Peninsula, aflat deja la a saptea editie, se va desfasura in perioada 23-26 iulie.

The Prodigy, probabil cea mai apreciata trupa a genului electronic, se afla anul acesta intr-un turneu de promovare a noului material discografic, "Invaders Must Die". Albumul, lansat pe 23 februarie 2009, a debutat pe locul 1 in Billboard European TOP 100 si in UK Album Chart, cu aproape 100.000 de exemplare vandute in prima saptamana de dupa lansare, devenind astfel al patrulea album consecutiv al trupei care ocupa prima pozitie in Marea Britanie.

Albumele The Prodigy: Experience (1992), Music For The Jilted Generation (1994), The Fat Of The Land (1997), Always Outnumbered, Never Outgunned (2004), Invaders Must Die (2009).

Vezi site-ul trupei si pagina de myspace.

Nine Inch Nails (NIN) este una dintre cele mai importante trupe rock din lume. Infiintata in 1988 in Cleveland, Ohio, de catre Trent Reznor, NIN a lansat pana in prezent nu mai putin de 27 de materiale discografice, denumite "Halo": albume de studio (8), single-uri/EP-uri (12), albume remixate (4), albume live (3). Printre acestea, se numara Pretty Hate Machine (1989), The Downward Spiral (1994), The Fragile (1999), With Teeth (2005), Year Zero (2007), Ghosts I–IV (2008), The Slip (2008). "The Slip", cel mai nou album, poate fi downloadat gratis de pe site-ul oficial al trupei.

Vezi site-ul trupei si pagina de myspace.

Tiesto este cel mai bine cotat DJ din lume si a fost numit de DJ Mag, etalonul industriei muzicale electronice, drept cel mai bun DJ al anului 2008. In cadrul Premiilor Internationale ale Muzicii Dance de la Miami, artistul a iesit castigator la categoria "Cel mai bun artist solo".

Vezi site-ul artistului si pagina de myspace.

CokeLive Peninsula este organizat de Sziget Management - firma care sta în spatele celor mai importante festivaluri din Ungaria (Sziget Festival, Volt, Balaton Sound).

"Vrem sa le oferim peninsularilor sansa unei experiente muzicale deosebite, o petrecere de neuitat cu multi artisti de renume ce vor fi dezvaluiti in curand", promite directorul festivalului, Bodor Laszlo.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de luni, 27 aprilie. Festivalul Peninsula, aflat deja la a saptea editie, se va desfasura in perioada 23-26 iulie, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend.

Detalii despre eveniment vor putea fi citite pe site-ul oficial al festivalului, care va putea fi accesat incepand de luni, pe adresa www.cokelivepeninsula.ro.