Anathema si Celelalte Cuvinte vor concerta la Sala Palatului pe 29 aprilie, de la ora 20:00, informeaza ARTmania. "Am vazut Sala Palatului pe pagina lor de internet si sunt profund impresionat. Arata spectaculos si va fi o onoare pentru noi sa cantam intr-o sala atat de mare", spune Vincent Cavanagh de la Anathema.

Dupa Anathema Unplugged de la Cisnadioara din 2007, sold-out inca din primele doua ore de la anuntare, apoi Sala de Festivitati a Casei de Cultura Preoteasa vanduta anul trecut in numai trei zile de la deschiderea caselor de bilete, Anathema vine la Sala Palatului cu toata trupa: Vincent si Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh si John Douglas.

Trupa a concertat de mai multe ori in Romania: 1994 (Bucuresti), 2007 (Sibiu), dar si unplugged la Timisoara (2004), Sibiu (2007) si Bucuresti (2008).

Vincent Cavangh (Anathema): "Avem o relatie foarte speciala cu Romania si sunt foarte incantat sa ma reintorc acolo. Am multe amintiri senzationale cu oamenii pe care i-am intalnit si cu lucrurile pe care le-am facut. Am putea scrie o carte despre nebunia si aventurile traite in Romania ca adolescenti. Imi amintesc festivalul din 2007, minunatul oras Sibiu si concertul acustic de atunci.

Cine a fost la mica biserica de pe dealul Cisnadioara isi va aminti acea noapte magica si ploaia de fulgere ce a pornit chiar in timpul ultimului acord; un moment de neuitat. Personal, oamenii din Romania sunt cei care m-au impresionat mereu, prin caldura, deschiderea, inteligenta si modestia lor.

Am vazut Sala Palatului pe pagina lor de internet si sunt profund impresionat. Arata spectaculos si va fi o onoare pentru noi sa cantam intr-o sala atat de mare. Va fi si prima data cand voi canta cu mintea foarte limpede. Mda, am renuntat la alcool din motive de sanatate. Cel putin pentru o vreme. Deci voi avea mai multe sanse sa imi amintesc trairile ce urmeaza."

Biletele costa 60, 80, 100 si 120 RON si sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro. Evenimentul este organizat de Future Production si ARTmania.