Bride Parade, prima parada de mirese din Europa, va avea loc pe 17 mai 2009, de la ora 10:00, in centrul Bucurestiului, informeaza organizatorii. Avangarda paradei va fi formata din Loredana, prima mireasa Bride Parade, masini de epoca, cinci fotomodele imbracate in rochii de mireasa create special pentru acestea si o fanfara de prestigiu.

Orice femeie viseaza si cauta rochia de mireasa perfecta, pentru a fi in centrul atentiei intr-unul dintre cele mai importante momente ale vietii de cuplu. Din pacate, rochia nu este purtata decat o zi, ca atare Bride Parade le indeamna pe doamne sa fie mirese pentru inca o zi.

Bride Parade va avea loc pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului) si va dura aproximativ patru ore.

Inscrierile se pot face pe site-ul www.brideparade.ro, in perioada 23 aprilie - 16 mai 2009. Participantele pot veni impreuna cu prietenii si familia pentru a lua parte la eveniment. La finalul paradei, se va organiza o tombola cu premii in valoare totala de peste 4.000 Euro: sesiuni foto, o rochie de mireasa sau de seara, sesiuni make-up si coafura, aranjamente florale si multe altele.

Premii:

O rochie de mireasa sau de seara (la alegerea castigatoarei), in valoare de 1.500 Euro;

Doua sesiuni foto de logodna, in valoare totala de 1.000 Euro;

rei servicii de albire dinti, in valoare totala de 800 Euro;

Doua cine pentru doua cupluri, in valoare totala de 200 Euro;

Un aranjament floral (doua buchete mireasa, nasa si 2 lumanari), in valoare de 300 Euro;

Doua sesiuni de machiaj, in valoare totala de 300 Euro;

O sesiune de hair-styling, in valoare de 300 Euro.

Miresele participante vor fi organizate in grupuri tematice (exemplu: grup foto – aparate foto in maini si la gat; grup rock – par despletit, bocanci, machiaj strident; grup romantic – voal amplu, rochii diafane, buchete de flori; grup business – serviete, palarii). Participantii vor defila cu steaguri, stegulete si bannere.

La sfarsitul evenimentului, fotografii si filme din timpul paradei vor fi prezentate pe site-ul www.brideparade.ro.

Bride Parade este o idee nascuta din pasiunea fotografului daniel:photography, din credinta Reigna Couture ca mireasa trebuie sa fie regina la cel mai important bal, nunta ei, si din dorinta de a oferi tuturor mireselor participante o zi speciala numai a lor, o zi in care sa fie tratate ca niste regine: sa fie fotografiate, filmate, prezentate unui oras, unei tari intregi, rasfatate cu premii si surprize.

Organizatori evenimentului sunt daniel:photography (www.danielphotography.ro) si Reigna Couture (www.reignacouture.com).