Vineri, 8 mai, la ora 22:00, formatia Vama va concerta in Club S, Galati, informeaza un comunicat de presa din partea trupei. Doua saptamani mai tarziu, pe 22 mai, tot de la ora 22:00, trupa va concerta in Club Liquid din Sibiu.

Pretul unui bilet la concertele din Galati si Sibiu este de 25 lei. Biletele se gasesc in reteaua Diverta si pe www.ticketpoint.ro. Componenta trupei Vama este urmatoarea: Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Raul Kusak – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opris – bass.

Desi ii plac si concertele in sali mari, Tudor Chirila, frontman-ul trupei Vama, a recunoscut intr-un interviu acordat pentru HotNews.ro ca "Atmosfera din club e calda, lumea e foarte aproape de tine. La un moment dat eu pot sa ma joc, sa fac o combinatie de stand up comedy cu muzica. In primul rand, intr-un club lumea e dispusa sa stea mai mult si poti sa te opresti din cantat. Ai mai multa libertate. Oamenii socializeaza, unul mai striga ceva, intri in vorba cu el. Daca vrei, opresti o piesa. Poti sa fii si serios, sa te si distrezi. E mult mai deschis totul. Chiar si faptul ca te dai jos de pe scena si te amesteci printre oameni, stai acolo si vorbesti cu ei."

Luna trecuta, trupa a lansat un nou videoclip, intitulat Dumnezeu nu apare la stiri. "Este o piesa care ne reaminteste ca oricat ne vom dezbate si comenta, niciodata nu Il vom regasi pe Dumnezeu in mijlocul spectacolului mediatic".